Popjes van Katrien

Over ons

Na enkele jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt bij o.a. De Telegraaf en D-Reizen, vond Katrien Elzinga het tijd voor verandering. De grote multinationals waar alles niet meer om mensen draaide maar om geld, stonden haar steeds meer tegen. Daarom besloot ze het roer om te gooien.

Van kleins af aan stond Katrien naast haar oma in de keuken. Omdat oma veel Franse invloeden had, bleef er geen geheim bewaard. Het bereiden van vlees- en visgerechten, het maken van heerlijke sauzen en het bakken van de meest geurigste taarten kreeg Katrien hier onder de knie. Het was voor haar daarom ook niet moeilijk te bedenken wat ze wilde gaan doen: gebak maken waarvan werkelijk iedereen er een glimlach van op het gezicht krijgt.

Popjes van Katrien krijgt het voor elkaar om in drukke tijden met veel grote bestellingen op ambachtelijke wijze maatwerk te blijven leveren. Het bedrijf staat inmiddels bekend als een van de grootste van Nederland op het gebied van cakepops en Katrien heeft tegenwoordig ook enkele collega’s aan haar zijde. Samen willen ze de bakwereld veroveren.

Over ons